Archive for svibanj 2014

Župne obavijesti

U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš župljanka Ana Bošnjak rođ.18.07.1942.god. iz Rosulja preminula. Pogreb drage nam pokojnice bit će u ponedjeljak, 26. 05. 2014. godine 16h i 30min na groblju u Rosuljama.

Počivala u miru Božjem.

Humanitarno druženje

Prenosimo u slikama jedan dio atmosfere s jučerašnjeg humanitarnog druženja, DJECA POMAŽU DJECI BOSNE. Zahvaljujemo se na donacijama.

Read more

Humanitarna akcija

Tijekom ovog tjedna prikupljamo donacije i sve potrebno za unesrećene u poplavama (svi već znate što je najpotrebnije) pa ćemo sve skupiti na druženju djece ( od najmlađeg uzrasta do kraja osnovne škole) naše župe u SUBOTU (24.05.2014.g.). Podsjećamo da je druženje zakazano za obitelji i njihovu djecu u 16,30h. Zajednička molitva krunice, sv. Misa te igra i druženje s humanitarnim karakterom. Naša djeca pomažu djeci Bosne!

Karla Martinović

Sakrament svetog krštenja, 18.05.2014.g., Karla Martinović.                                                          Roditelji djeteta: otac Dragan Martinović i majka Snjezana Martinović, iz Rosulja.

 

 

Prikupljanje pomoći za stradale stanovnike u poplavama

Obavijest župnicima u Bosni i Hercegovini

P.S. Poštovani, nakon što pročitate na gore navedenom linku obavijest, predlažemo zbog bržeg pružanja pomoći novčana sredstva koja bi željeli uplatiti na navedene račune možete dostaviti i do Župnika.

Ekonomsko vijeće

Dana, 11.05.2014.godine uručena su imenovanja članovima Župnog ekonomskog vijeća.